Kosteloos Bitcoin, Ethereum, XRP en Chainlink kopen?

De Bitcoin euro koers staat nu op het hoogst sinds drie jaar. Op het moment van schrijven betaal je voor 1 Bitcoin bijna 14.000 euro. Ondanks de hoge koers van Bitcoin is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptomunten kosteloos te kopen. Via de onderstaande Bitcoin aanbiedingen kun je kosteloos investeren in verschillende soorten cryptocurrencies. Bekijk hieronder hoe je goedkoop bitcoins kunt kopen zonder fees te betalen.

Kosteloos Bitcoin kopen

1: Bitvavo

Bij Bitvavo kun je onder andere crypto kopen met iDEAL of crypto kopen met Bancontact zonder extra kosten te betalen. Maak via de onderstaande link een account aan bij Bitvavo en je betaalt voor de eerste duizend euro die je aan cryptomunten koopt geen extra kosten. Euro’s storten in je account met iDEAL en Bancontact is op dit moment ook gratis.

2: Binance

Binance behoort tot de beste crypto exchanges wereldwijd. Op dit moment kun je er handelen in honderden verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, XRP en Chainlink, zonder extra fees te betalen. De Binance actie zero maker fee is verlengd tot 31 december 2020. Daarnaast kun je gratis euro’s storten in je account door middel van een bankoverschrijving (SEPA).