DNB Register aanbieders cryptodiensten – alle goedgekeurde crypto aanbieders

In het “register aanbieders cryptodiensten van de Nederlandsche Bank” staan alle Nederlandse Bitcoin brokers en overige aanbieders van cryptodiensten. Alle aanbieders van cryptodiensten staan sinds 21 mei 2020 onder toezicht van de Nederlandsche Bank (DNB). Deze aanbieders mogen de verschillende crypto diensten aanbieden als ze in het openbaar register van DNB zijn opgenomen. Op dit moment staan nog niet alle crypto aanbieders erin. Het register wordt in de komende tijd nog regelmatig bijgewerkt.

Overgangsperiode

Op dit moment is DNB nog druk bezig met het verwerken en controleren van alle registraties. Tot 21 november 2020 geldt er een overgangsperiode en tot die tijd mogen cryptodiensten die een aanvraag hebben ingediend hun cryptodiensten blijven aanbieden zonder registratie.

Register aanbieders cryptodiensten bekijken?

Via de pagina, DNB Register aanbieders cryptodiensten, kun je zien welke Nederlandse cryptodiensten al zijn toegevoegd. Zodra er nieuwe aanbieders zijn goedgekeurd voegen we die direct toe.

Wil je crypto kopen in Nederland? Dan is het verstandig om te zien of de Nederlandse crypto aanbieder waar je wilt handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies geregistreerd is bij DNB.