Black Friday 2020 – Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink en Litecoin DEALS

Pre-Black Friday 2020 crypto aanbiedingen. Binnenkort is het weer Black Friday en wij hebben hier alvast een aantal van de beste Bitcoin deals verzameld. Via deze crypto aanbiedingen kun je cryptocurrencies, zoals ChainLink, Ethereum, Bitcoin en XRP kopen met korting. Ontvang extra hoge korting op de transactiekosten en trading fees. Bij alle onderstaande crypto aanbieders kun je gratis een account aanmaken en je profiteert automatisch van de korting. Zodra er nieuwe Black Friday aanbiedingen en acties bijkomen dan plaatsen we die hier. Houd daarom deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de beste deals.

Black Friday 2020 – Crypto Aanbiedingen

1: Gratis handelen in crypto – Geen fees!

We beginnen met de ZERO FEE acties. Via de onderstaande brokers betaal je geen fees tot een bepaald bedrag of voor een bepaalde periode

  1. Bitvavo – voor de eerste 1.000 euro betaal je geen fees!

2: Hoe meer je handelt des te hoger de korting

Bij de onderstaande Bitcoin brokers en crypto exchanges ontvang je automatisch korting op de trading fees. Deze trading fees betaal je voor elke aan- of verkoop die je bij de crypto aanbieder uitvoert. Via de onderstaande aanbieders wordt er gekeken naar je handelsvolume over een bepaalde tijd. Hoe hoger je handelsvolume is des te lager worden de fees.

  1. Bitvavo – Nederlandse crypto exchange
  2. Bitcoin Meester – Nederlandse crypto broker
  3. Binance – grootste altcoin exchange wereldwijd

3: Gratis handelstegoed

Ontvang gratis euro’s, waarmee je Bitcoin, Ethereum en andere cryptomunten kunt kopen.

  1. BLOX – Gebruik vouchercode: CRYPTOSTART en ontvang 5 euro gratis!