Bitvavo – Bitcoin en Crypto kopen en traden met korting!

Wil je goedkoop Bitcoin kopen of wil je andere cryptocurrencies kopen, verkopen of traden? Bij Bitvavo kun je bitcoins en een heleboel andere cryptocurrencies kopen met iDEAL in Nederland en vanuit België kun je er crypto kopen met Bancontact. Verder is het mogelijk om crypto te kopen door middel van een SEPA bank overschrijving. Op dit moment kun je er naast Bitcoin al meer den 50 verschillende andere cryptocurrencies kopen en verkopen.

Crypto kopen met korting?

Bitvavo Welkomstbonus

Meld je via crypto koers euro aan en verhandel €1000 zonder handelskosten.

Extra korting op de handelskosten

Naast de welkomstbonus kun je ook “sparen” voor extra korting op de handelskosten. Hoe meer je handelt des te hoger de korting wordt op de handelskosten. Deze korting wordt automatisch doorberekend en je kunt in je account zien hoeveel je korting je ontvangt.

Bitvavo App voor Android en iOS

Maak een account aan en download daarna de app voor je Android-toestel, iPhone of iPad. Via deze handige crypto app kun je de crypto euro koersen volgen en direct handelen wanneer dat nodig is. Stel eenvoudig prijs alerts in voor het geval Bitcoin of 1 van de andere cryptocurrencies hard stijgt of daalt.

Bitvavo – Euro naar Crypto en Bitcoin naar Crypto Exchange

Voor crypto traders heeft Bitvavo een speciale geavanceerde crypto exchanges met euro paren en Bitcoin paren. Bij de crypto exchange van Bitvavo kun je gebruikmaken van verschillende geavanceerder functies.