Home » Zenad koers euro €0.000200 - Live ZND-EUR Prijs - Crypto Koers Euro

Zenad koers euro €0.000200 - Live ZND-EUR Prijs - Crypto Koers Euro

Zenad Koers Euro, Live ZND EUR Prijs, ZND Market Cap, Volume en meer

Wil je euro’s omwisselen naar Zenad? Via Crypto Koers Euro kun je zien hoeveel 1 Zenad nu waard is in euro’s. Op deze pagina zie je niet alleen de huidige euro naar Zenad wisselkoers maar verder op de pagina kun je zien bij welke crypto brokers en exchanges je euro’s kunt omwisselen naar Zenad en andere cryptomunten.

 • zenad
  Zenad (ZND)
 • Live prijs
  €0.000200
 • 24 uur%
  0.00%
 • Marktkapitalisatie
  €7,800
 • Volume
  €3
 • Beschikbaar aanbod
  39.04 M ZND
 • Rang
  3532

Zenad koers in Euro – Huidige ZND-EUR Wisselkoers

ZND-EUR: Live Zenad koers in euro. Bekijk hier de actuele Zenad euro koers waarde. Op dit moment is de Zenad euro prijs €0.000200 met een market cap, marktkapitalisatie, van €7,800. De Zenad koers is 0.00% omhoog in de afgelopen 24 uur.

Via Crypto Koers Euro kun je de live Zenad euro koers grafiek bekijken en de huidige Zenad euro koerswaarde zien. Aan de hand van deze gegevens kun je voor jezelf bepalen of het nu tijd is om Zenad te kopen of om te verkopen. Houd deze pagina in de gaten om precies te zien wat de Zenad koers doet. Verder kun je hier ook de historische koers bekijken. Als je wilt weten wat de Zenad koers in het afgelopen uur, 24 uur, week, maand of jaar heeft gedaan, dan zit je hier goed.

Zenad koersgrafiek, koers historie, prijzen bij exchanges en wallets

Live Zenad Koers Grafiek (Dollar)

Zenad koers grafiek, live ZND-USD koers informatie. Bekijk hier wat de Zenad koers heeft gedaan in de afgelopen 24 uur, week, maand en jaar. Of vul zelf datum in, de Zenad koers grafiek past zicht automatisch aan. Deze koersgrafiek wordt automatisch bijgewerkt met nieuw Zenad prijs informatie.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische Zenad koers informatie

Historische Zenad koers informatie per dag. In deze tabel kun je zien wat de Zenad koers per dag heeft gedaan. Per dag kun je zien wat de Zenad prijs was, market cap en de handelsvolume van die dag. Ook deze historische Zenad koers tabel wordt dagelijks bijgewerkt.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Live Zenad prijs vergelijken bij Zenad exchanges

Hoeveel is Zenad waard bij de verschillende Zenad exchanges? Dat kun je zien in de onderstaande tabel. DE Zenad koers verschilt per exchange. Dit heeft onder andere te maken met het verschil in vraag en aanbod per exchange en de extra fees die je betaalt. In de onderstaande tabel kun je de Zenad prijzen vergelijken van de grootste Zenad exchanges wereldwijd.

Je ziet er wat de huidige Zenad prijs is en voor hoeveel er in Zenad wordt gehandeld. Verder kun je er zien welke markten er zijn, deze verschillen ook per exchange.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt

Cryptocurrency Hardware Wallets

Je cryptocurrencies bewaren in een hardware wallet is 1 van de veiligste manieren. Hier zie je de beste en meest verkochte hardware wallets van dit moment. Klik op een hardware wallet uit de lijst voor meer informatie. Let op: de hardware wallet prijzen kunnen verschillen bij de aanbieder.

Bitcoin en 50+ cryptos kopen met iDEAL, Bancontact of Creditcard