Home » Zcash Koers Euro €26.57 - Live ZEC-EUR Prijs - Crypto Koers Euro

Zcash Koers Euro €26.57 - Live ZEC-EUR Prijs - Crypto Koers Euro

ZEC naar EUR: Actuele prijs van Zcash in Euro

Zcash Koers in Euro, Live ZEC EUR Prijs Grafiek, ZEC Market Cap, Volume en meer

ZEC EURZcash koers grafieken in euro, ZEC EUR rekenmachine en meer. Wil je euro’s omwisselen naar Zcash? Via Crypto Koers Euro kun je zien hoeveel 1 Zcash nu waard is in euro’s. Op deze pagina zie je niet alleen de huidige Zcash naar euro wisselkoers maar verder op de pagina kun je zien bij welke crypto brokers en exchanges je euro’s kunt omwisselen naar Zcash en andere cryptomunten. Ook kun je hier de Zcash euro koersverloop zien.

 • zcash
  Zcash (ZEC)
 • Live prijs
  €26.57
 • 24 uur%
  0.78%
 • Marktkapitalisatie
  €392.92 M
 • Volume
  €106.27 M
 • Beschikbaar aanbod
  14.79 M ZEC
 • Rang
  177

Zcash koers in Euro – Realtime ZEC-EUR Wisselkoers

De actuele Zcash koers in euro is vandaag €26.57 EUR met een marketcap van €392.92 M EUR. In de afgelopen 24 uur is de ZEC EUR prijs 0.78% omhoog.

Via Crypto Koers Euro kun je de live Zcash euro koers grafiek bekijken en de huidige Zcash euro koerswaarde zien. Aan de hand van deze gegevens kun je voor jezelf bepalen of het nu tijd is om Zcash te kopen of om te verkopen. Houd deze pagina in de gaten om precies te zien wat de Zcash koers doet. Verder kun je hier ook de historische koers bekijken. Als je wilt weten wat de Zcash koers in het afgelopen uur, 24 uur, week, maand of jaar heeft gedaan, dan zit je hier goed.

Zcash kopen Zcash verkopen

Zcash kopen?


Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij Binance Binance stopt in Nederland - bekijk hier wat de beste Binance alternatieven zijn voor Nederland!. Bezoek

Zcash koersgrafiek, koers historie, prijzen bij exchanges en wallets

Live Zcash Koers Grafiek (Dollar)

Zcash koers grafiek, live ZEC-USD koers informatie. Bekijk hier wat de Zcash koers heeft gedaan in de afgelopen 24 uur, week, maand en jaar. Of vul zelf datum in, de Zcash koers grafiek past zicht automatisch aan. Deze koersgrafiek wordt automatisch bijgewerkt met nieuw Zcash prijs informatie.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische Zcash koers informatie

Historische Zcash koers informatie per dag. In deze tabel kun je zien wat de Zcash koers per dag heeft gedaan. Per dag kun je zien wat de Zcash prijs was, market cap en de handelsvolume van die dag. Ook deze historische Zcash koers tabel wordt dagelijks bijgewerkt.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Live Zcash prijs vergelijken bij Zcash exchanges

Hoeveel is Zcash waard bij de verschillende Zcash exchanges? Dat kun je zien in de onderstaande tabel. DE Zcash koers verschilt per exchange. Dit heeft onder andere te maken met het verschil in vraag en aanbod per exchange en de extra fees die je betaalt. In de onderstaande tabel kun je de Zcash prijzen vergelijken van de grootste Zcash exchanges wereldwijd.

Je ziet er wat de huidige Zcash prijs is en voor hoeveel er in Zcash wordt gehandeld. Verder kun je er zien welke markten er zijn, deze verschillen ook per exchange.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Cryptocurrency Hardware Wallets

Je cryptocurrencies bewaren in een hardware wallet is 1 van de veiligste manieren. Hier zie je de beste en meest verkochte hardware wallets van dit moment. Klik op een hardware wallet uit de lijst voor meer informatie. Let op: de hardware wallet prijzen kunnen verschillen bij de aanbieder.

Crypto Nieuws, Koers Analyses en Crypto Koers Verwachtingen

10.000 Euro GRATIS crypto handelen!