Home » Optimism Koers Euro €2.098 - Live OP-EUR Prijs - Crypto Koers Euro

Optimism Koers Euro €2.098 - Live OP-EUR Prijs - Crypto Koers Euro

OP naar EUR: Actuele prijs van Optimism in Euro

Optimism Koers in Euro, Live OP EUR Prijs Grafiek, OP Market Cap, Volume en meer

OP EUROptimism koers grafieken in euro, OP EUR rekenmachine en meer. Wil je euro’s omwisselen naar Optimism? Via Crypto Koers Euro kun je zien hoeveel 1 Optimism nu waard is in euro’s. Op deze pagina zie je niet alleen de huidige Optimism naar euro wisselkoers maar verder op de pagina kun je zien bij welke crypto brokers en exchanges je euro’s kunt omwisselen naar Optimism en andere cryptomunten. Ook kun je hier de Optimism euro koersverloop zien.

 • optimism
  Optimism (OP)
 • Live prijs
  €2.098
 • 24 uur%
  1.41%
 • Marktkapitalisatie
  €660.21 M
 • Volume
  €150.55 M
 • Beschikbaar aanbod
  314.84 M OP
 • Rang
  88

Optimism koers in Euro – Realtime OP-EUR Wisselkoers

De actuele Optimism koers in euro is vandaag €2.098 EUR met een marketcap van €660.21 M EUR. In de afgelopen 24 uur is de OP EUR prijs 1.41% omhoog.

Via Crypto Koers Euro kun je de live Optimism euro koers grafiek bekijken en de huidige Optimism euro koerswaarde zien. Aan de hand van deze gegevens kun je voor jezelf bepalen of het nu tijd is om Optimism te kopen of om te verkopen. Houd deze pagina in de gaten om precies te zien wat de Optimism koers doet. Verder kun je hier ook de historische koers bekijken. Als je wilt weten wat de Optimism koers in het afgelopen uur, 24 uur, week, maand of jaar heeft gedaan, dan zit je hier goed.

Optimism kopen Optimism verkopen

Optimism kopen?


Broker Informatie Aanmelden
Crypto kopen bij LiteBit LiteBit: Cryptovaluta kopen met creditcard, iDEAL, Bancontact of via SEPA. Meer dan 60 cryptocurrencies kopen en verkopen voor euro's en wordt direct gestort op je bankrekening. Bezoek
Crypto kopen bij Bybit Bybit - crypto exchange: Crypto kopen, verkopen en traden, 330+ cryptocurrencies, Android en iOS app. Bezoek

Optimism koersgrafiek, koers historie, prijzen bij exchanges en wallets

Live Optimism Koers Grafiek (Dollar)

Optimism koers grafiek, live OP-USD koers informatie. Bekijk hier wat de Optimism koers heeft gedaan in de afgelopen 24 uur, week, maand en jaar. Of vul zelf datum in, de Optimism koers grafiek past zicht automatisch aan. Deze koersgrafiek wordt automatisch bijgewerkt met nieuw Optimism prijs informatie.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische Optimism koers informatie

Historische Optimism koers informatie per dag. In deze tabel kun je zien wat de Optimism koers per dag heeft gedaan. Per dag kun je zien wat de Optimism prijs was, market cap en de handelsvolume van die dag. Ook deze historische Optimism koers tabel wordt dagelijks bijgewerkt.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Live Optimism prijs vergelijken bij Optimism exchanges

Hoeveel is Optimism waard bij de verschillende Optimism exchanges? Dat kun je zien in de onderstaande tabel. DE Optimism koers verschilt per exchange. Dit heeft onder andere te maken met het verschil in vraag en aanbod per exchange en de extra fees die je betaalt. In de onderstaande tabel kun je de Optimism prijzen vergelijken van de grootste Optimism exchanges wereldwijd.

Je ziet er wat de huidige Optimism prijs is en voor hoeveel er in Optimism wordt gehandeld. Verder kun je er zien welke markten er zijn, deze verschillen ook per exchange.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Cryptocurrency Hardware Wallets

Je cryptocurrencies bewaren in een hardware wallet is 1 van de veiligste manieren. Hier zie je de beste en meest verkochte hardware wallets van dit moment. Klik op een hardware wallet uit de lijst voor meer informatie. Let op: de hardware wallet prijzen kunnen verschillen bij de aanbieder.

Crypto Nieuws, Koers Analyses en Crypto Koers Verwachtingen

Bitcoin en 50+ cryptos kopen met iDEAL, Bancontact of Creditcard