Home » Ampleforth koers euro €1.175 - Live AMPL-EUR Prijs - Crypto Koers Euro

Ampleforth koers euro €1.175 - Live AMPL-EUR Prijs - Crypto Koers Euro

Ampleforth Koers Euro, Live AMPL EUR Prijs, AMPL Market Cap, Volume en meer

Wil je euro’s omwisselen naar Ampleforth? Via Crypto Koers Euro kun je zien hoeveel 1 Ampleforth nu waard is in euro’s. Op deze pagina zie je niet alleen de huidige euro naar Ampleforth wisselkoers maar verder op de pagina kun je zien bij welke crypto brokers en exchanges je euro’s kunt omwisselen naar Ampleforth en andere cryptomunten.

 • ampleforth
  Ampleforth (AMPL)
 • Live prijs
  €1.175
 • 24 uur%
  -0.01%
 • Marktkapitalisatie
  €48.05 M
 • Volume
  €159,697
 • Beschikbaar aanbod
  41.16 M AMPL
 • Rang
  417

Ampleforth koers in Euro – Huidige AMPL-EUR Wisselkoers

AMPL-EUR: Live Ampleforth koers in euro. Bekijk hier de actuele Ampleforth euro koers waarde. Op dit moment is de Ampleforth euro prijs €1.175 met een market cap, marktkapitalisatie, van €48.05 M. De Ampleforth koers is -0.01% omlaag in de afgelopen 24 uur.

Via Crypto Koers Euro kun je de live Ampleforth euro koers grafiek bekijken en de huidige Ampleforth euro koerswaarde zien. Aan de hand van deze gegevens kun je voor jezelf bepalen of het nu tijd is om Ampleforth te kopen of om te verkopen. Houd deze pagina in de gaten om precies te zien wat de Ampleforth koers doet. Verder kun je hier ook de historische koers bekijken. Als je wilt weten wat de Ampleforth koers in het afgelopen uur, 24 uur, week, maand of jaar heeft gedaan, dan zit je hier goed.

Ampleforth koersgrafiek, koers historie, prijzen bij exchanges en wallets

Live Ampleforth Koers Grafiek (Dollar)

Ampleforth koers grafiek, live AMPL-USD koers informatie. Bekijk hier wat de Ampleforth koers heeft gedaan in de afgelopen 24 uur, week, maand en jaar. Of vul zelf datum in, de Ampleforth koers grafiek past zicht automatisch aan. Deze koersgrafiek wordt automatisch bijgewerkt met nieuw Ampleforth prijs informatie.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische Ampleforth koers informatie

Historische Ampleforth koers informatie per dag. In deze tabel kun je zien wat de Ampleforth koers per dag heeft gedaan. Per dag kun je zien wat de Ampleforth prijs was, market cap en de handelsvolume van die dag. Ook deze historische Ampleforth koers tabel wordt dagelijks bijgewerkt.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Live Ampleforth prijs vergelijken bij Ampleforth exchanges

Hoeveel is Ampleforth waard bij de verschillende Ampleforth exchanges? Dat kun je zien in de onderstaande tabel. DE Ampleforth koers verschilt per exchange. Dit heeft onder andere te maken met het verschil in vraag en aanbod per exchange en de extra fees die je betaalt. In de onderstaande tabel kun je de Ampleforth prijzen vergelijken van de grootste Ampleforth exchanges wereldwijd.

Je ziet er wat de huidige Ampleforth prijs is en voor hoeveel er in Ampleforth wordt gehandeld. Verder kun je er zien welke markten er zijn, deze verschillen ook per exchange.

# Uitwisseling Paar Prijs Volume (24 uur) bijgewerkt Trust Score

Cryptocurrency Hardware Wallets

Je cryptocurrencies bewaren in een hardware wallet is 1 van de veiligste manieren. Hier zie je de beste en meest verkochte hardware wallets van dit moment. Klik op een hardware wallet uit de lijst voor meer informatie. Let op: de hardware wallet prijzen kunnen verschillen bij de aanbieder.

Bitcoin en 50+ cryptos kopen met iDEAL, Bancontact of Creditcard