Home » Crypto kopen met iDEAL

Crypto kopen met iDEAL

Crypto kopen met iDEAL kan makkelijk bij online crypto brokers en exchanges. Bekijk hier waar je cryptomunten, zoals Bitcoin, kunt kopen met iDEAL als betaalmethode.

Nederlandse Cryptocurrency Aanbieders Overzicht

Hieronder staat ons actuele overzicht van verschillende online crypto brokers en exchanges waar je crypto kunt kopen met iDEAL. Meld je bij verschillende platformen aan, zodat je de crypto koersen kunt vergelijken om tegen de beste prijs je cryptomunten aan te schaffen. En het crypto aanbod verschilt per crypto broker en exchange.

1 Bitvavo

2 Bitcoin Meester

3 LiteBit

4 Coinmerce

5 Bitmymoney

6 Knaken

Crypto kopen met iDEAL vragen en antwoorden

We hebben hier een paar van de meest gestelde vragen die we krijgen over het kopen van Bitcoin en andere cryptomunten met iDEAL als betaalmethode. Hopelijk hebben we jouw vragen hiermee ook beantwoord.

Waar kan ik crypto kopen met iDEAL?

Bitcoin en andere crypto kopen met iDEAL is mogelijk bij Nederlandse cryptocurrency brokers en exchanges. Bij deze online wisselkantoren kun je euro’s inwisselen voor Bitcoin en andere cryptocurrencies met iDEAL als betaalmethode. Op onze pagina zie je alle Nederlandse brokers waar je veilig en snel crypto kunt kopen met iDEAL.

Hoe kan ik crypto kopen met iDEAL?

Bij de meeste crypto brokers en exchanges kun je binnen enkele stappen cryptomunten kopen met iDEAL. Als eerste maak je een account aan. Voltooi de extra verificatie. Stort euro’s in je account met iDEAL. Met het tegoed kun je dan je gewenste cryptocurrency kopen. Het storten van euro’s in je account is niet bij elke broker nodig bij een aantal kun je ook direct je cryptovaluta selecteren en de bestelling direct afronden met iDEAL.

Wat heb ik nodig voor het kopen van cryptocurrencies met iDEAL?

Voor het kopen van crypto met iDEAL heb je het volgende nodig: email adres, telefoonnummer, geldig legitimatiebewijs, Nederlandse bankrekening die iDEAL ondersteunt en bij een aantal ook een eigen Bitcoin of andere cryptocurrency wallet.

Wat zijn de voordelen van crypto kopen met iDEAL?

Een groot voordeel van crypto kopen van crypto met iDEAL is dat je bestelling direct verwerkt wordt, nadat je de betaling hebt voltooid. Bij een SEPA bank transfer kan het soms nog werkdagen duren voordat je aankoop voltooid is en dat is met iDEAL niet het geval.

10.000 Euro GRATIS crypto handelen!