Home » Crypto Koers Apps voor je iPhone
Crypto Koers Apps voor je iPhone

Crypto Koers Apps voor je iPhone

Download de beste crypto koers apps voor je iPhone of iPad. Met deze handige crypto apps kun je live de crypto koersen volgen. Daarnaast kun je direct cryptocurrency kopen en verkopen of je cryptocurrencies bewaren.

Crypto Koers Apps voor je iPhone en iPad

Wil je de cryptocurrency koersen live volgen via je iPhone of iPad? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met handige iOS crypto apps. Alle apps kun je gratis downloaden via de Apple App Store, Je hebt wel een account nodig om de apps te gebruiken. Meld je gratis aan en download daarna de app via de officiële website van de aanbieder of via de Apple App Store.

Beste Nederlandse Crypto Koers Apps lijst:

  1. Coinmerce
  2. LiteBIt
  3. Bitmymoney
  4. Bitcoin Meester
  5. Bitvavo

Beste Internationale Crypto Koers Apps lijst:

  1. Binance
  2. KuCoin
  3. eToro

Via de bovenstaande crypto apps kun je live crypto koersen volgen en direct in crypto handelen. Bij de Nederlandse crypto apps kun je direct crypto kopen met iDEAL als betaalmethode. Daarnaast kun je de apps ook  als wallet gebruiken om je cryptocurrency te bewaren.

De apps van Bitvavo en Bitcoin Meester zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Ze hebben wel al aangekondigd dat er een app komt. Meld je aan bij de crypto aanbieders om op de hoogte te blijven.

De internationale crypto apps zijn ook beschikbaar in het Nederlands. Je kunt de taal wijzigen bij de app instellingen.

10.000 Euro GRATIS crypto handelen!