naar EUR: Actuele prijs van in Euro

Koers in Euro, Live EUR Prijs Grafiek, Market Cap, Volume en meer

EUR – koers grafieken in euro, EUR rekenmachine en meer. Wil je euro’s omwisselen naar ? Via Crypto Koers Euro kun je zien hoeveel 1 nu waard is in euro’s. Op deze pagina zie je niet alleen de huidige naar euro wisselkoers maar verder op de pagina kun je zien bij welke crypto brokers en exchanges je euro’s kunt omwisselen naar en andere cryptomunten. Ook kun je hier de euro koersverloop zien.

Er is iets mis met de URL

koers in Euro – Realtime -EUR Wisselkoers

koersgrafiek, koers historie, prijzen bij exchanges en wallets

Live Koers Grafiek (Dollar)

koers grafiek, live -USD koers informatie. Bekijk hier wat de koers heeft gedaan in de afgelopen 24 uur, week, maand en jaar. Of vul zelf datum in, de koers grafiek past zicht automatisch aan. Deze koersgrafiek wordt automatisch bijgewerkt met nieuw prijs informatie.

Historische koers informatie

Historische koers informatie per dag. In deze tabel kun je zien wat de koers per dag heeft gedaan. Per dag kun je zien wat de prijs was, market cap en de handelsvolume van die dag. Ook deze historische koers tabel wordt dagelijks bijgewerkt.

Iets mis met URL

Live prijs vergelijken bij exchanges

Hoeveel is waard bij de verschillende exchanges? Dat kun je zien in de onderstaande tabel. DE koers verschilt per exchange. Dit heeft onder andere te maken met het verschil in vraag en aanbod per exchange en de extra fees die je betaalt. In de onderstaande tabel kun je de prijzen vergelijken van de grootste exchanges wereldwijd.

Je ziet er wat de huidige prijs is en voor hoeveel er in wordt gehandeld. Verder kun je er zien welke markten er zijn, deze verschillen ook per exchange.

Er is iets mis met de URL

Cryptocurrency Hardware Wallets

Je cryptocurrencies bewaren in een hardware wallet is 1 van de veiligste manieren. Hier zie je de beste en meest verkochte hardware wallets van dit moment. Klik op een hardware wallet uit de lijst voor meer informatie. Let op: de hardware wallet prijzen kunnen verschillen bij de aanbieder.

Crypto Nieuws, Koers Analyses en Crypto Koers Verwachtingen

10.000 Euro GRATIS crypto handelen!